SONY DSCAl vele jaren vertel, speel en zing  ik verhalen die ik hier en daar opluister met verschillende instrumenten.
Ik treed op in kleine theaters, scholen, musea, instellingen, bibliotheken, op feesten en festivals.
Voor mij is een verhaal een reis. Een reis van de geest door landschappen, steden en dorpen en tegelijkertijd door je zelf. Ik zelf voel een grote passie voor de natuur.

Ik volgde verschillende leertrajecten, cursussen en workshops op het gebied van theater, muziek en verhalen vertellen en ik laat me nog steeds inspireren door andere performers.

 

Fragment uit een interview met Hannafloor de Roos
Alles wat met kracht en liefde -en de afwezigheid en aanwezigheid ervan- te maken heeft tussen mensen (en dieren) onderling, intrigeert mij. Er zijn duizenden verhalen over te vinden, zowel in de wereld van de fictie als in die van de realiteit. Ik vind het boeiend om daarin te blijven onderzoeken en er telkens op nieuwe manieren vorm aan te geven in mijn muzikale vertelvoorstellingen. Ook maatschappelijke kwesties verwerk ik in verhalen.

Ik vind het een uitdaging om zowel bij kinderen als volwassenen iets in beweging te zetten wat tot verdieping en verbreding van hun eigen belevingswereld leidt. Dit tracht ik met name door met fantasie op een speelse muzikale manier gevoelsthema’s aan te raken: Zoals vertrouwen en angst, vriendschap en afkeer- en waarden als zorg voor de omgeving en respect voor jezelf en elkaar.
Aantrekkelijk vind ik het om eerder humoristisch dan moralistisch hierin te zijn.

Het fantastische van het werk dat ik doe, is…..de lichtheid ervan, de levendigheid, de humor. Mooi is dat ik gedachten, gevoelens, ervaringen kan overdragen via muziek, zang en spel en dat het andere mensen kan raken.
En dat mensen onbewust of bewust even stilstaan bij de alledaagse dingen zoals liefde, werk en een vraag als: wat doe ik nou eigenlijk ?
Met kinderen vind ik de uitwisseling tijdens een voorstelling vaak verrassend en inspirerend voor het verhaal zelf.
Kortom, nog eindeloos veel te performen !